ZIK на живо


ZIK на живо

ТВ канал:ZIK

Държава: Украйна

Категория: Новини

4.6 от 5

5 гласа

ZIK гледайте стрийминг на живо

Z — український телеканал, наповнений корисною інформацією та практичними порадами для всієї родини. Орієнтований на жіночу аудиторію та водночас цікавий для всієї родини. До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».
ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.
Середні показники сайту за добу (bigmir.net, i.ua): 150-200 тис – відвідувачів (хостів), 800 тис - 1 млн переглядів сторінок (хітів).

Държави

  • Первый интерактивный канал красоты в Прямом Эфире BOUTIQUETV. Посвященный моде и стилю, здоровью и образу жизни. Зритель получает эксклюзивный взгляд на новые тренды и модные

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Мовлення - Черкаська область, Україна. «Вікка» (власне ВІККА — Відео-Інформаційний Комерційний КАнал) — приватна регіональна телекомпанія (ліцензія на телерадіомовлення серія НР №

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов