Güney Tv на живо

ТВ канал:Güney Tv

Държава: Турция

Категория: Местна Тв

0 от 5

0 гласа

Güney Tv гледайте стрийминг на живо

Mersin'in Tarsus ilçesinden tüm dünyaya sesini duyurmaya çalışan bir kanaldır. Mersin merkezli yayın yapan Güney TV, yayın anlayışı ve yayın kalitesi ile izleyenlerin büyük beğenisini toplamaktadır. Mersin ve Tarsus'da yaşanan son dakika haberlerini ve olayları bu kanal üzerinden takip edebilirsiniz. Güney Tv'yi internetten canli izlemenin en doğru adresi ise canlitv'dir. Bu sayfa üzerinden canli olarak takip edeceğiniz Güney TV'de eğlence programları, müzik programları, dizi ve sinemalar yayınlanmaktadır. Yayın akışının oldukça sevildiği kanal Tarsus Güney TV, hızla büyümektedir.

Държави

  • TGRT Haber, İhlas Holding bünyesinde bulunan bir haber kanalı. TGRT'nin Amerikalı News Corporation (FOX) şirketine satılmasına karşın kanal, kardeş kanalları TGRT Pazarlama

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Tarım, hayvancılık, arıcılık, balıkçılık vs. alanlarında geniş bilgiler veren, televizyon ve internet üzerinden tematik yayın yapan televizyon kanalı.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Manisa'nın ve Türkiye'nin her noktasından, Dünya'nın birçok ülkesinden izlenebilen Manisa Medya TV. Dünyanın Manisa'yı izlediği tek ekran Manisa Medya Tv.

    4.3 из 5

    11 голосов