•   Телевизия онлайн -Тв канали -Македония -Телевизија Орбис 

ТВ канал: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис онлайн - тв на жив

Излъчване от официалния уебсайт
Този телевизионен канал е разрешен и се излъчва на официалния уебсайт на канала, Щракнете върху играча
Телевизија Орбис
Държава:  Македония
Категория: Новини
4 от 5
2 гласове
Телевизија Орбис - описание, преглед, оценка

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис онлайн - тв на жив

Македонска Телевизија 1  Македония / Обществен
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 от 5
12 гласове
ТВ Канал 21  Македония / Обществен
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 от 5
1 гласове
Телевизија Сонце  Македония / Развлекателни
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 от 5
4 гласове
Здрава Телевизија  Македония / Обществен
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 от 5
5 гласове
Телма Телевизија  Македония / Обществен
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 от 5
1 гласове
Интел Телевизија  Македония / Обществен
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 от 5
4 гласове



ТВ ПО СТРАНИ