Телеканал Трофей на живо


Телеканал  Трофей на живо

ТВ канал:Телеканал Трофей

Държава: Украйна

Категория: Начин на живот

4.6 от 5

5 гласа

Телеканал Трофей гледайте стрийминг на живо

«Трофей» — український російськомовний телеканал, присвячений риболовлі, полюванню, збору лісних ягід, грибів і трав. Телеканал присвячено захопленням: рибальству, полюванню, збору грибів, трав та ягід, кулінарним рецептам.
Місія телеканалу — висвітлення здорового способу відпочинку на природі, розвиток інтересу до природи України, розширення знань про її ліси, річки та їх мешканців, залучення українців до рибальства, мисливства та збору трав, ягід та грибів.

Държави

  • Перший Автомобільний телеканал – злагоджений організм, у якому кожна телепередача виконує свою функцію. Кожен телепроект демонструє певну грань автосвіту: виставки та презентації,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • NewsOne — это совершенно новый подход к новостям. Отныне reality — это не только шоу или развлечения, это социальное телевидение новостей и событий. Каждый час у нас интересные

    4.3 из 5

    11 голосов